• Wij plaatsen ook kunststof kozijnen  en deuren

Kunststof Kozijnen

Welkom bij A5 PATMAR, uw leverancier van VeKa kunststof kozijnen. Wij leveren onze hoogwaardige kozijnen zowel aan particulieren als aannemers. Onze kozijnen worden op maat gemaakt en bij u thuis afgeleverd. Met ons eigen montage team zijn wij ook in staat om uw bestaande kozijnen te demonteren, af te voeren en nieuwe kozijnen te plaatsen.

Naast kunststof kozijnen bieden wij ook houten en aluminium kozijnen aan. Hiermee bieden wij een breed assortiment aan kozijnen van verschillende materialen en stijlen, zodat wij aan uw specifieke wensen en behoeften kunnen voldoen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en vakmanschap om u de beste kwaliteit te bieden. Onze kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en energiebesparend, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.

Bent u geïnteresseerd in onze kozijnen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

      

A5 Patmar levert en plaatst ook kunststof kozijnen en voordeuren.
Ons bedrijf heeft een regio functie voor Flevoland en Drenthe en wel de plaatsen:
Urk, Marknesse, Emmeloord, Ens, Vollenhove, Luttelgeest, Kraggenburg, Bant, Noordoostpolder
NOP, Creil, Rutten, Espel, Kuinre, Blokzijl, Zwartsluis, Sint Jansklooster Meppel en Steenwijk