Zonweringdoek

Wanneer u kiest voor Tibelly zonweringdoek, kiest u voor optimale kwaliteit.

Tibelly Doeken zonwering

Tibelly Acryldoek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels voor een langdurige kleurechtheid en is in vele kleuren en dessins beschikbaar. De nabehandeling met een speciale water- en vuilafstotende coating maakt het een zeer onderhoudsvriendelijk zonweringdoek. Tibelly Sergé screendoek bestaat uit glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor dit doek een enigszins open structuur heeft. De garen zijn voorzien van een versterkende pvc coating voor een langere levensduur.

Bij Tibelly heeft u de keuze uit vele doektypen, kleuren en dessins, welke speciaal zijn ontworpen voor de Nederlandse markt. Meer informatie over ieder type doek vindt u in onderstaand overzicht. 


Dickson Zonweringdoek krijgt het soms zwaar te verduren, zowel op terrassen als aan gevels: door milieuvervuiling, tabaksrook en andere bronnen van vuil.

Dikson Doeken zonwering

Voor zijn technische assortimenten voor profes- sioneel gebruik ontwikkelde Dickson® twee doeken met kwaliteiten die op de markt onge- kend zijn. Ze zijn het resultaat van de nieuwste textielinnovaties en bieden een passend antwoord op de wensen van de professionele markt én van de meest veeleisende particulieren: onderhouds- gemak, kleurvastheid, waterdichtheid. Door deze kwaliteiten kan Dickson® maar liefst 10 jaar garantie geven op deze doeken.